Ceroc Modern Társastánc - Tanuld meg Te is a Schönherzben!

Készítették

Benéztünk a Schönherzes Ceroc Társastánc Estek egyikére, hogy milyen lehet a hangulat? Egész jó a parti, jó a zene és szépek a lányok. :)

Mit érdemes tudni a Ceroc-ról?

A Ceroc (ejtsd: szerok) egy modern társastánc, mely a jive-on, a rock & roll-on alapul, de kialakulása óta számos más táncbó - köztük a salsából is - is átvett elemeket. Egyik legnagyobb előnye, hogy könnyű elemekből áll, ezért azok is meg tudják tanulni, akiknek esetleg egyéb táncok elsajátítása nehezen megy, vagy nem sikerül. Ha úgy érzed "kétballábas" vagy, próbáld ki, és rá fogsz jönni hogy nem! Hat hét alatt partiképes tánctudást szerezhetsz, ráadásul még jól is fogsz szórakozni közben!

A Ceroc-nál nincsenek tanfolyamok, bármikor csatlakozhatsz! Ha kihagysz egy-két alkalmat, akkor sem maradsz le, mert folyamatos az ismétlés. Emellett az órákon folyamatos párcsere van, ami elősegíti a fejlődést és a csapat összerázódását is, de így az sem probléma, ha nincsen táncpartnered, mert lesz kivel táncolnod. Másik különlegessége a Cerocnak, hogy egyszerre tanfolyam és buli, ezért hívják táncestnek az alkalmakat.

Bővebb információ: www.ceroc.hu

No votes yet
Az esemény dátuma: 2011. April 11.