Tanfolyamok

Célunk elsősorban a média iránt érdeklődő egyetemista, vagy főiskolai hallgatók szakmai fejlődésének elősegítése. Ha érdekel a televíziózás, filmgyártás mikéntje, és rendelkezel hallgatói jogviszonnyal, csatlakozz te is az öntevékeny körünkhöz! Gyere el ingyenes tanfolyamunkra és válj te is a stúdió tagjává! A tanfolyam első alkalma ebben a félévben szeptember 21-én, 18 órai kezdéssel kerül megrendezésre.

A tanfolyamra való jelentkezéshez kérjük töltsd ki az alábbi űrlapot. (Amennyiben nem jelenik meg, kérjük [Tanfolyam jelentkezés] tárggyal írj egy emailt a bssinfoatsch [dot] bme [dot] hu címre.)

BSS Tanfolyam

Indul ebben a félévben.

Belevágnál valami újba a tanulmányaid mellett? Gimiben te vágtad az osztály videóit? Te segítettél hangosítani az évnyitón? Téged kérnek meg a barátaid, hogy videózz a nyaraláson? Akkor itt a helyed!

Nálunk minden feltétel adott ahhoz, hogy elsajátítsd a televíziós szakma minél több fortélyát. Stúdiónk felszereltsége egyetemi szinten kiemelkedő. Akár operatőrként, szerkesztő-riporterként vagy vágóként is kipróbálhatod magad. Egymástól tanulunk, önmagunkat fejlesztjük, együtt ötletelünk.