Tanfolyamok

Célunk elsősorban a média iránt érdeklődő egyetemista, vagy főiskolai hallgatók szakmai fejlődésének elősegítése. Ha érdekel a televíziózás, filmgyártás mikéntje, és rendelkezel hallgatói jogviszonnyal, csatlakozz te is az öntevékeny körünkhöz! Gyere el ingyenes tanfolyamunkra és válj te is a stúdió tagjává!

Ebben a félévben a jelentkezési időszak lezárult, de ha a következőkben nem szeretnél lemaradni tanfolyamainkról, akkor töltsd ki az alábbi adatlapot és értesíteni fogunk a tanfolyam indulásáról, valamint ha adásainkról és a legfrissebb stúdióval kapcsolatos hírekről is értesülni szeretnél, akkor iratkozz fel hírlevelünkre itt az oldalsávban és látogass el Facebook-oldalunkra is!

BSS Tanfolyam

Nem indul(t) vagy már véget ért ebben a félévben.

Belevágnál valami újba a tanulmányaid mellett? Gimiben te vágtad az osztály videóit? Te segítettél hangosítani az évnyitón? Téged kérnek meg a barátaid, hogy videózz a nyaraláson? Akkor itt a helyed!

Nálunk minden feltétel adott ahhoz, hogy elsajátítsd a televíziós szakma minél több fortélyát. Stúdiónk felszereltsége egyetemi szinten kiemelkedő. Akár operatőrként, szerkesztő-riporterként vagy vágóként is kipróbálhatod magad. Egymástól tanulunk, önmagunkat fejlesztjük, együtt ötletelünk.