BSTV YouTube Stream

Nézz minket csütörtök esténként 21:00-től!


Ha nem tudod nézni az online adásunkat, vagy valami hibajelenséget tapasztalsz, itt jelezheted.

Korábbi adások

BSTV adás 2023. november 2.
9. heti adásunkban főszerep a hallgatói eseményeké. Vendégül láttuk az idei gólyabál főrendezőit, ezt követően egyetemünkön megrendezésre kerülő különleges programsorozat, az International Week főszervezői látogattak meg minket. Végsősőron pedig a BME-n először megszervezésre kerülő TEDx előadás ötletgazdáival és rendezőivel tartottunk egy angol nyelvű beszélgetést. 
Vendégek: Csapó Anna (Gólyabál főrendező) Wágner Réka (Gólyabál főrendező) Szávuly Róbert (International Week főszervező) Baumann Attila (International Week főszervező) Binh Pham (TEDxBME Director) Mia Lakić (TEDxBME Co-Director)
BSTV adás 2023. szeptember 21.
3. heti adásunk központi témája a Qpa volt. Vendégeink voltak az idei, 51. Schönherz Qpa főrendező csapatának két tagja, a Mátrix szervezői, illetve lezárásként beszélgettünk az AC tagjaival is a Qpa során végzett munkájukról.
Vendégek: Zoller Norbert (Főrendező, 51. Schönherz Qpa), Papp Inez Anna (Csapatkapitány, 51. Schönherz Qpa), Csókás Gergő Levente (Mátrix főszervező), Lukács Flóra Kíra (Mátrix főrendező), Zámolyi Csaba "Cshéé" (AC), Kiss Ábel (AC)
BSTV adás 2023. szeptember 7.
Az első heti adásban a Gólyahét főrendezői és a Simonyi Károly Szakkollégium frissen választott elnökségének két tagja látogat el hozzánk.
Vendégek: Száller Dániel - Gólyahét főrendező, Bakondi Gábor - Gólyahét főrendező, Técsi Zsuzsanna Vilma (VilmaZsuzsi) - A szakkollégium elnöke, Baki Bence (Baki) - A szakkollégium alelnöke
BSTV adás 2023. június 1.
A félév utolsó adásában összefoglaltuk a félév eseményeit, kipróbáltunk egy új rovatot és természetesen a TikTok-Péntek sem maradt el! Az adás végén egy recepttel és élő főzőcskézéssel is készültünk. Köszönjük, hogy velünk tartottatok a 2023 tavaszán is! Szeptemberben találkozunk!
BSTV adás 2023. május 25.
A 14. heti adásban jöttek el hozzánk a LisKaLand főszervezői, elmesélték hogy miről fog szólni a tábor és miért érdemes csatlakozni. Majd a MŰSZAK elnökével beszélgettünk a szervezet működéséről.
Vendégek: Szabó Emese - LisKaLand főrendező Gazdag Szabolcs - LisKaLand főrendező Rudner László - MŰSZAK elnök
BSTV adás 2023. május 18.
12. heti adásunkban vendégünk volt a Kráss Kontent főszerkesztője, Márky Anna, akivel az internetes műsorgyártásról beszélgettünk.
Vendégek: Márky Anna (a Kráss Kontent főszerkesztője)
BSTV adás 2023. május 11.
11. heti adásunkban kissé eltértünk a megszokott adásmenettől: meghallgathattuk a legfrissebb híreket, az időjárást, valamint szakértőnkkel beszélgettünk a repoharak és borok világáról.
Vendégek: Boros Gergő (repohár- és borszakértő)
BSTV adás 2023. április 27.
9. heti adásunkban a zene került előtérbe: vendégünk volt boebeck, akivel eddigi zenei karrierjéről és jövőbeli terveiről beszélgettünk, illetve ellátogatott hozzánk a Gedeon Reflects zenekar két tagja: Gedeon Andris (ének, gitár) és Kiss Balázs (gitár, ének) is, akik a nemrég megjelent nagylemezükről számoltak be. Ezen kívül itt volt velünk az idei Csillagtúra két főszervezője, akiket a szervezés kihívásairól kérdeztünk.
Vendégek: Andl-Beck Boróka/boebeck, Alekszejenkó Zalán (főrendező, 51. Csillagtúra), Bokor Dániel (programfelelős, 51. Csillagtúra), Kiss Balázs (gitár, ének - Gedeon Reflects), Gedeon András (ének, gitár - Gedeon Reflects)
BSTV adás 2023. március 30
5. heti adásunkban a Hihetetlen Történelem Podcasttal és a Discantus ének-színház együttes rendezőjével beszélgettünk.
Vendégek: Bujk-Földesi Tünde és Bujk András (a Hihetetlen Történelem Podcast készítői), Nemes Krisztián (a Discantus Énekegyüttes tagja, a Koldusopera rendezője)
BSTV adás 2023. március 16.
A 3. heti BSTV adásban a Dezső Buli körvezetőjével és konyhafőnökével beszélgettünk, akik betekintést adtak nekünk a kulisszák mögé, hogy hogyan zajlik egy disznóvágás Budapest közepén. Emellett a Lanosch kör körvezetője és gazdasági felelőse is részt vett az adásban, akik bemutatták, milyen rendezvényeket szoktak szervezni a kollégiumban. Lehetőségünk volt tehát betekintést nyerni a két kör életébe, és megtudni, hogyan működnek a különböző események szervezése és lebonyolítása
Vendégek: Turbucz Ákos (Dezső Buli-körvezető) Karé Bence (Dezső Buli-konyhafőnök) Fejes Dániel "Koki" (Lanosch-körvezető) Fábry-Nagy Enikő "Eni" (Lanosch-gazdaságis)
Az összes korábbi adás