BSTV YouTube Stream

Nézz minket csütörtök esténként 21:00-től!


Ha nem tudod nézni az online adásunkat, vagy valami hibajelenséget tapasztalsz, itt jelezheted.

Korábbi adások

BSTV adás 2022. november 10.
Adásunk témája a közlekedés. Két vendégünk lesz, akik mindketten a BME solar boat csapatából csatlakoznak hozzánk, akik a nevükből sejthetően napelemes hajót fejlesztenek. Ezután pedig kiderítjük, hogy egy egyetemista számára milyen közlekedési eszközzel a legérdemesebb elindulni Budapesten. Egy elektromos autót, egy biciklit, és a tömegközlekedést fogjuk egymásnak engedni Budapest utcáin. Két műsorvezetőnk, Dóri és ImA, pedig betekintést nyújt a kulisszák mögé.
Vendégek: Ilinyi Blanka (BME Solar Boat - Csapatkapitány), Magyar Máté (BME Solar Boat - Elektronikai Csoportvezető), Molnár B. Dóra (BSS), Iván András "ImA" (BSS)
BSTV adás 2022. november 3.
A 9. heti adásban ellátogatott hozzánk az AltTech YouTube-csatorna két működtetője, akik elmesélték, hogyan zajlik náluk a tartalomgyártás, valamint technológiai tippekről és újdonságokról is szó volt. Beszélgettünk továbbá a Simonyi Hackathon győztes csapatával is arról, hogy hogyan élték meg a versenyt, illetve milyen további elképzeléseik vannak a projektjüket illetően.
Vendégek: Ahmed Márton Fádi (tartalomgyártó, jogász hallgató), Ahmed Számi Dániel (tartalomgyártó, projektmenedzser), Haragos Gergő Viktor ('Layla' győztes csapat tagja), Pongrácz Vince Balázs ('Layla' győztes csapat tagja)
BSTV adás 2022. szeptember 8.
Az őszi félév első adásában az előző félévből csemegéztünk és összeválogattunk nektek három informatív beszélgetést: kiderül, milyen egy nevelőtanár élete, hogyan lehet slágert írni egy egyszerű program segítségével, és milyen feladataink vannak a Simonyi Konferencián.
BSTV adás 2022. május 20.
A félév utolsó adásában kisebb-nagyobb problémák léptek fel, de mi jól éreztük magunkat! Köszönjük, hogy velünk tartottatok, szeptemberben újra jelentkezünk BSTV adással! Kellemes nyarat!
Vendégek: Beke Ambrus "Bamby" (Nagymester), Hoffmann Ákos "Hofi" (a 2022-es Gólyatábor főrendezője), Révész Zoltán "Zoli" (a SPOT körvezetője)
BSTV adás 2022. május 12.
A 13. heti adásban bemutatkozott a Pesti Bölcsész Újság, ellátogattunk a Lanosch nyitására, beszélgettünk az internetes biztonság jogi hátteréről, és megtudhattuk, mivel foglalkoznak az Ebremény Kutyamentő Egyesületnél. 
Vendégek: Győrffy Viktória (az Ebremény Kutyavédő Egyesület koordinátora), Fejes Dániel (CS:GO bajnokság főrendezője), Princz Laura (Pesti Bölcsész Újság főszerkesztője), Ivánkai Márk (Pesti Bölcsész Újság főszerkesztője), Dr. Virág Csaba (Fővárosi Ítélőtábla tanácselnöke)
BSTV adás 2022. május 5.
A 12. heti adásban a környezettudatosság volt a fókuszban: vendégünk volt Gugg Zsolt, akivel a Tesla élményvezetésről és az elektromos autók térhódításáról beszélgettünk, valamint itt volt velünk Csizmadia Máté is, akivel a zöld pszichológia mibenlétét, a klímaválságot és a fenntarthatóbb életmód lehetőségeit vizsgáltuk.
Vendégek: Gugg Zsolt (Tesla élményvezetés csapatának ügyvezetője), Csizmadia Máté (pszichológus, agrármérnök)
BSTV adás 2022. április 21.
A 10. heti adás fő témája a XIX. Simonyi Konferencia volt, ezért beszélgettünk a Konferencia főrendezőjével, Püspöki Péterrel, és a nagyterem közvetítésének rendezőjével, Kozma Benedekkel. Felmentünk a 19. emeletre megnézni a HA5KFU klubszobáját és ellátogatott hozzánk a Lanosch is.
Vendégek: Püspöki Péter (a XIX. Simonyi Konferencia főrendezője), Baráth László (a HA5KFU eszközfelelőse), Párkányi László (a HA5KFU tanfolyamfelelőse), Fábry-Nagy Enikő (a Lanosch gazdaságisa), Gál Gyula (a Lanosch körvezetője), Kozma Benedek (a XIX. Simonyi Konferencia nagytermének rendezője)
BSTV adás 2022. április 7.
Nyolcadik heti adásunkban a zenéé és a zenekészítésé volt a főszerep. DJ Parafától megtudhattuk, hogyan készülnek a mai slágerek, a Kertekalatt zenekar két tagja mesélt a zenekar pályafutásáról. Végül Liptai Melitta, a Litta zenekar énekese, megismertetett minket a zenekar alapítás fortélyaival.
Vendégek: Nagy Benedek "DJ Parafa" és Zelena Tünde, Borics Péter és Bíró Gergő (Kertekalatt), Liptai Melitta (Litta zenekar)
BSTV adás 2022. március 31.
A hetedik heti adásban utánajártunk milyen egy nevelőtanár élete, megismertük Major Dorcit a Pandóra Projekt egyik frontemberét és megismerkedtünk az MMK-val is, vagyis a Muzsika Mívelő Mérnökökkel.
Vendégek: Bozsik Szabolcs "Cucu" (a Simonyi nevelőtanára) Szerémi Rebeka (az MMK tagja) Szűcs Péter (az MMMK tagja) Major Dorci (a Pandóra Projekt énekesnője)
BSTV adás 2022. március 17.
A jó idő és a tavasz beköszöntésének örömére beszélgettünk az újratölthető dezodorról és utánajártunk, hogy milyen volt az idei Első-és Másodéves Tábor, illetve belestünk a Gólyakocsma kulisszái mögé.
Vendégek: Gregor Dóra (EMT Hypervisor), Bagó László (EMT Supervisor), Németi Dániel "Pari" (Gólyakocsma főrendező), Réti Andor (Respray alapító), Zámbó Gergely (Respray alapító)
Az összes korábbi adás