BSTV YouTube Stream

Nézz minket csütörtök esténként 21:00-től!


Ha nem tudod nézni az online adásunkat, vagy valami hibajelenséget tapasztalsz, itt jelezheted.

Korábbi adások

BSTV adás 2024. május 9.
A 12. heti adásban vendégünk volt a Meme Múzeum alapítója, Heller Z. Péter, beszélgettünk a Clipcap feltalálójával, Szabó Jánossal, és benéztünk a Schörpong nyitására is, ahol a kör vezetőjét, Mészely Botondot kérdeztük az eseményről.
Vendégek: Heller Z. Péter (a Meme Múzeum tulajdonosa), Mészely Botond (a Schörpong körvezetője)
BSTV adás 2024. május 2.
A 11. heti adásunkban mi is már a tavaszra hangolódva vendégünk volt a Five-O akik a Schönherzben számos rendezvény megszervezésért felelősek, illetve nekik köszönhető a kollégium körüli kisebb-nagyobb fejlesztések mint például a 020 vagy éppen a virág ültetések. Ezt követően mi is kipróbáltuk magunkat a virágültetésben miközben hasznos tanácsokkal láttunk el titeket a kolis növénytartásról.
Vendégek: Bagó László "Maugli" (Five-O alapító) Fábry-Nagy Enikő "Eni" (Five-O vezető)
BSTV adás 2024. április 25.
A 10. heti adásban betekintést nyerhettetek a Budapesti nyüzsgés programjaiba.
BSTV adás 2024. április 11.
Április 11-én az MMMK vendégül látta a Corvinus Művészeti Akadémia együttesét, akik változatos dalkínálattal nyitották meg a Hybrid Estet. Utánuk pedig a Schönherz énekelni, illetve zenélni vágyó mérnökei próbálhatták ki magukat a színpadon.
BSTV adás 2024. március 14.
Bemutattuk nektek a XXI. Simonyi Konferenciát és egy előadóját.
Vendégek: Kazi Károly
BSTV adás 2024. március 7.
A félév harmadik adásában vendégünk volt az Amigos a gyermekekért alapítványtól Renáta és Anna akikkel a gyermekek segítéséről és az alapítvány munkájáról beszélgettünk. Őket Dr. Ferenczi Szabolcs mentálhigiénés szakember követte akivel munkásságáról és a mentálhigiéné fontosságáról beszéltünk.
Vendégek: Raposi Renáta (Közösségért felelős Amigo) Tóbiás Anna (Amigo) Dr. Ferenczi Szabolcs "Szabi" (Mentálhigiénés szakember)
BSTV adás 2024. február 29.
Ebben az adásban tippeket adtunk, hogy jöjjetek ki olcsó étkezéssel koliban, illetve megmutattunk egy egyszerű receptet.
BSTV adás 2024. február 22.
A második heti adásunkból megtudhatjátok milyen egy egyetemista élete. Kiderül hogyan telnek a hétköznapjaink, és hogy mivel jár a kollégiumi élet.
BSTV adás 2023. december 8. csütörtök
A félévzáró adásunk keretében három különféle témát fogunk érinteni. Először Ádámmal és Lucával, a Magyar Filmek Ától Cettig hazai podcast készítőivel beszélgetünk. Aztán a stúdiónk egyik tagját, Puksa Mátyást fogjuk kérdezni a fotózásról. Végül egy egyszerű, de annál finomabb sütés nélküli mézeskalács golyót fogunk  készíteni. 
BSTV adás 2023. november 30.
A 13. heti adásban vendégül láttuk dr. Bándli Bencét a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal Kiemelt Ügyek Igazgatóságáról, mesélt nekünk kicsit a hivatalról és a munkájukról, ezek után pedig egy finom amerikai csokis kekszet sütöttünk. 
Vendégek: dr. Bándli Bence (NÉBIH)
Az összes korábbi adás