BSTV YouTube Stream

Nézz minket csütörtök esténként 21:00-től!


Ha nem tudod nézni az online adásunkat, vagy valami hibajelenséget tapasztalsz, itt jelezheted.

Korábbi adások

BSTV adás 2021. október 14.
A őszi fáradtság és a ZH időszak a legtöbb egyetemista számára megterhelő, ezért a hatodik heti adásban igyekeztünk feldobni a hangulatot. Elhoztuk nektek a Mélylevegő Projekt két társalaptóját, Híresembert és a 2021-es QPA győztesének, az Eqvivalens csapat csapatkapitányát. 
Vendégek: Koch Viktor "Fibo" (az Eqvivalensch csapatkapitánya), Szabó Nil "Híresember" (youtuber), Juhász Bettina (a Mélylevegő Projekt társalapítója, pszichológus), Pálovics László (a Mélylevegő Projekt társalapítója, grafikus)
BSTV adás 2021. szeptember 9.
A félév első adásában igyekeztünk kicsit áthangolódni a szeptemberre, de még nem elfeledni a nyarat. Vendégeink voltak a Going To Be szervezet alapítói, a Caesar's Bread zenekar két tagja, a 2021-es Év Strandétele verseny egyik zsűrije, végül, de nem utolsó sorban a G7 idei főrendezői. 
Vendégek: Garát Péter Zsombor (A Going To BE alapítója), Kovács Miklós Dániel (a Going To Be társalapítója), Molnár Zoltán (újságíró), Acsády-Pongyor Áron (a Caesar's Bread énekese), Kabdebó Mátyás (a Caesar's Bread zenekar ritmusgitárosa, énekese)
BSTV adás 2021. május 21.
A félév utolsó adásában beszélgettünk Ungvárszki Danival az animációkészítés fortélyairól, megtudtuk a "Tropic Explorers" alapítóitól, Anettől és Lorándtól, hogy milyen az élet Balin, végül de nem utolsó sorban utánajártunk az "S. Oszkár", egyetemista oldal sikerességének.
Vendégek: Ungvárszki Dániel (Ungdani csatorna alkotója), Menyhárt Anett (a Tropic Explorers alapítója), Adorján Loránd (a Tropic Explorers alapítója), Heller Z. Péter (az "S. Oszkár, egyetemista" oldal alapítója)
BSTV adás 2021. április 9.
Idén 18. alkalommal kerül megrendezésre a Simonyi Konferencia, ami Magyarország legnagyobb, kizárólag hallgatók által rendezett éves szakmai rendezvénye. Balogh Marcell konferencia főrendező és Kéri Barbara PR és sajtófelelős mesélt nekünk arról, hogy a szervezés megkezdésétől a rendezvény végéig milyen feladatokkal és esetenként nehézségekkel kellett szembenéznie a szervező csapatnak. A Schönherz Vállalati Kapcsolatok minden évben aktívan támogatja a konferenciát. Az ő feladataikba Szellmann Réka engedett egy kis betekintést. Stúdiónk két...
Vendégek: Balogh Marcell (Simonyi Konferencia főrendező), Kéri Barbara (Simonyi Konferencia PR és Sajtó felelős), Szellmann Réka (SVK), Kozma Benedek (BSS), Márta Boldizsár (BSS)
BSTV adás 2021. március 19.
A félév első adásában főként motiváló fiatalokkal beszélgettünk, akik a kevésbé előnyös helyzetek ellenére is töretlenül haladnak kitűzött céljaik felé.Vendégünk volt Thuróczy Bertalan orvosbiológiai mérnök és ráktúlélő, akivel többek között a Futni Hinni Élni című könyvéről, a futásról és a kitartásról beszélgettünk.Vendégünk volt még Gedeon András, aki VIK-es tanulmányai mellett kiadta első lemezét, a „Hello, World!”-öt, amit meghallgathattok Spotify-on ls iTunes-on is.Ha pedig hiányzik a Schönherz koli és a közélet, szintén maradj velünk:...
Vendégek: Thuróczy Bertalan (orvosbiológiai mérnök), Pál Gergő (senior), Rendes Fanni (senior), Gedeon András (zeneszerző)
BSTV adás 2020. november 5.
A félév utolsó adásában a COVID okozta kolis közéleti változásokra fókuszáltunk. Beszélgettünk az Operatív Bizottság két képviselőjével Danival és Csuvival, hogy milyen feladatokat láttak el és mit gondolnak, mi vár még rájuk. Mesélt munkájáról a Covid Task Force is, a teendőikről és az elmúlt időszak kulissza titkairól Geri és Kuvesz mesélt. A senior gárda minden nehézség ellenére igyekezett a gólyáknak emlékezetes programokkal készülni. Ilyen volt a Gólyafutam, amiről két főrendezője Chili és Vinyó mesélt el egy-két részletet.
Vendégek: Gulyás Róbert (Csuvi) - OBi Gazdasági Felelős, Papp Dániel - OBi Elnök, Szodfridt Gergely - Vezető mentor-CTF, Kovács Dávid - Mentor-CTF, Vass Viktor (Vinyó) - GólyaFutam Főrendező, Uszkay Csilla (Chili) - GólyaFutam Főrendező
BSTV adás 2020. október 8.
A félév második adása sok nosztalgiát hozott számunkra. A 2007/08-as évben lezajlott PPP kolifelújításról beszélgettünk Gáspár Attila akkori kollégiumi nevelőtanárral és Cserpes András akkori szakkollégiumi elnökkel. Eljött hozzánk Szonda Katalin SZOR Reszortvezető és Mácsai Gergő - Bulis Reszort Reszortvezető helyettes és arról kérdeztük őket, hogyan érinti a reszortjuk működését a COVID. Élő adásban ünnepelhette a színes Mátrix a 10. születésnapját, hiszen pont az adás napján 10 éve debütált az első színes ledes panel, erről mesélt nekünk...
Vendégek: Cserpes András (korábbi szakkollégiumi elnök), Gáspár Attila (korábbi nevelőtanár), Szonda Katalin (Szolgáltató Reszort reszortvezetője), Mácsai Gergő (Bulis Reszort reszortvezető helyettese), Suba Gergely (színes Mátrix fejlesztője), Frey Balázs (Mátrix főrendezője)
BSTV adás 2020. szeptember 17.
A félév első adását új helyszínen vettük fel nektek a koliba való limitált bejutási lehetőség miatt. Ennek ellenére jókedvűen és izgalmas témákkal készültünk. Eljött hozzánk Bori Zsuzsi, akivel a street liftingről beszélgettünk, bejelentkezett Dániából Béla és Kecso, akik meséltek az első élményeikről, végül a Bor Baráti Kör tagjai tanították meg nekünk a borkóstolás alapjait.
Vendégek: Bori Zsuzsanna (street lifter), Bacskai Péter (Bor Baráti Kör körvezetője), Lőrincz Szabolcs (Bor Baráti Kör gazdaságisa), "Béla" és "Kecso" (volt VIK-es hallgatók)
BSTV adás 2020. március 5.
A tavasz első adásában színes témákról volt szó. Többek között vendégeink voltak a Cereal Beast alapítói, Ádám és Tamás. A Játszóház különleges nyitásáról mesélt nekünk Istenes Dóra, a kör vezetője, valamint a BEST Budapest tevékenységeiről kérdeztük az egyesület elnökét, Takács Tamarát, és alelnökét, Rácz Biankát.  Sok mindent megtudhattunk még a whisky-kről a Molnár Andor párlatszakértővel, és a Bor Baráti Kör vezetőjével, Bacskai Péterrel folytatott beszélgetésből.
Vendégek: Molnár Andor (párlatszakértő), Bacskai Péter (körvezető, Bor Baráti Kör), Szabó Ádám (társalapító, Cereal Beast), Nagy Tamás (társalapító, Cereal Beast), Istenes Dóra (körvezető, Játszóház), Takács Tamara Beáta (elnök, BEST Budapest BME), Rácz Bianka (PR alelnök, BEST Budapest BME)
BSTV adás 2020. február 20.
Második heti adásunkban a karrier témakör kapta a főszerepet. Vendégeinkkel az útkeresés kihívásairól és lehetőségeiről beszélgettünk, mindezt azért, hogy minél több támpontot adhassunk nektek, ha nehéz döntési helyzetbe kerülnétek.Adásunkban először egy videóinterjút mutattunk be nektek, amely Ott Annával készült. Anna a Hadik kávéház művészeti vezetője, sztorija pedig azért is érdekes, mert azon kevesek közé tartozik, akik elmondhatja mágról: a munkája a hobbija is egyben.Vendégeink voltak Tasnádi Tamás BME-s oktató, illetve Mosóczi András a...
Vendégek: Ott Anna (művészeti vezető, Hadik Kávéház), Tasnádi Tamás (oktató, BME), Mosóczi András (alapító, Mateking), Nagy Andrea (coach és viselkedéselemző szakértő)
Az összes korábbi adás