BSTV YouTube Stream

Nézz minket csütörtök esténként 21:00-től!


Ha nem tudod nézni az online adásunkat, vagy valami hibajelenséget tapasztalsz, itt jelezheted.

Korábbi adások

BSTV adás 2023. március 16.
A 3. heti BSTV adásban a Dezső Buli körvezetőjével és konyhafőnökével beszélgettünk, akik betekintést adtak nekünk a kulisszák mögé, hogy hogyan zajlik egy disznóvágás Budapest közepén. Emellett a Lanosch kör körvezetője és gazdasági felelőse is részt vett az adásban, akik bemutatták, milyen rendezvényeket szoktak szervezni a kollégiumban. Lehetőségünk volt tehát betekintést nyerni a két kör életébe, és megtudni, hogyan működnek a különböző események szervezése és lebonyolítása
Vendégek: Turbucz Ákos (Dezső Buli-körvezető) Karé Bence (Dezső Buli-konyhafőnök) Fejes Dániel "Koki" (Lanosch-körvezető) Fábry-Nagy Enikő "Eni" (Lanosch-gazdaságis)
BSTV adás 2023. március 2.
Az 1. heti BSTV adásban beszélgettünk a Gólyakörte idei főrendezőivel, hogy ők hogyan élték meg az eseményt, ellátogatott hozzánk a Simonyi Károly Szakkollégium elnöke és alelnöke, hogy beavassanak minket abba, mi is a TANYA, végül, de nem utolsó sorban a BSS körvezetője mesélt az idei tanfolyamunkról.
Vendégek: Csányi Balázs "Csébi" (Gólyakörte főrendező), Killin Bea "Pamacs" (Gólyakörte főrendező), Piller Trisztán (a Simonyi Károly Szakkollégium elnöke), Jászberényi Áron (a Simonyi Károly Szakkollégium alelnöke), Iván András "ImA" (a BSS körvezetője)
BSTV adás 2022. december 8.
A félév utolsó adásában vendégünk volt Härtlein Károly, aki mesélt nekünk a Prima Primissima díjáról, illetve bemutatott egy egyszerűbb kísérletet. Az ünnepekre hangolódva "sütöttünk" egy finom sütit is.
Vendégek: Härtlein Károly (Prima Primissima díjas mesteroktató)
BSTV adás 2022. december 1.
A december elsejei adásban ellátogatott hozzánk a mérnökmisszió és a BME Aerospace Team
Vendégek: Dr. Németh Balázs (Egyetemi lelkész) Princz Katalin (Marketing koordinátor, BME Aerospace Team)
BSTV adás 2022. november 24.
Rendhagyó adásunkban a Gedeon Reflects akusztikus koncertjét tekinthetitek meg a BSTV stúdiójából.
Vendégek: Gedeon András (gitár, ének), Kiss Balázs (gitár, ének), Kiss Tamár (basszusgitár), Megyeri István (cajon)
BSTV adás 2022. november 17.
11. heti adásunkban is izgalmas témákkal és vendégekkel készültünk: itt volt velünk Túri Csaba, a TrollFoci főszerkesztője, illetve Török Ágoston is, akivel a Rubik-kockázás rejtelmiről beszélgettünk. Ellátogatott még stúdiónkba Matusik Szilárd is, a Vakondok 5 - Stamps Back dokumentumfilm rendezője, aki a forgatásról és a film által feldolgozott témákról mesélt nekünk.
Vendégek: Túri Csaba (a TrollFoci füszerkesztője), Török Ágoston (pszichológus, Rubik-kocka versenyző, YouTuber), Matusik Szilárd "Lameron" (a Stamps Back rendezője)
BSTV adás 2022. november 10.
Adásunk témája a közlekedés. Két vendégünk lesz, akik mindketten a BME solar boat csapatából csatlakoznak hozzánk, akik a nevükből sejthetően napelemes hajót fejlesztenek. Ezután pedig kiderítjük, hogy egy egyetemista számára milyen közlekedési eszközzel a legérdemesebb elindulni Budapesten. Egy elektromos autót, egy biciklit, és a tömegközlekedést fogjuk egymásnak engedni Budapest utcáin. Két műsorvezetőnk, Dóri és ImA, pedig betekintést nyújt a kulisszák mögé.
Vendégek: Ilinyi Blanka (BME Solar Boat - Csapatkapitány), Magyar Máté (BME Solar Boat - Elektronikai Csoportvezető), Molnár B. Dóra (BSS), Iván András "ImA" (BSS)
BSTV adás 2022. november 3.
A 9. heti adásban ellátogatott hozzánk az AltTech YouTube-csatorna két működtetője, akik elmesélték, hogyan zajlik náluk a tartalomgyártás, valamint technológiai tippekről és újdonságokról is szó volt. Beszélgettünk továbbá a Simonyi Hackathon győztes csapatával is arról, hogy hogyan élték meg a versenyt, illetve milyen további elképzeléseik vannak a projektjüket illetően.
Vendégek: Ahmed Márton Fádi (tartalomgyártó, jogász hallgató), Ahmed Számi Dániel (tartalomgyártó, projektmenedzser), Haragos Gergő Viktor ('Layla' győztes csapat tagja), Pongrácz Vince Balázs ('Layla' győztes csapat tagja)
BSTV adás 2022. október 13.
Ebben az adásban sok érdekes témánk volt: Az első Simonyi Hackathon-ról beszélgettünk a szervezőkkel, ellátogatott hozzánk a Szomszéd János instagram oldal adminja, végül Iván András vállalkozóval cseverésztünk.
BSTV adás 2022. október 6.
Az idei Schönherz Qpa lezárása utána ismét élő adással jelentkeztünk, ahol vendégeink nem mások voltak mint a Qpát elnyerő Schugár csapatának kapitánya és helyettese, illetve a legeredményesebb gólya csapat, a Schírókák két tagja. Mindkét csapat mesélt nekünk a győzelemhez vezető útról, a legemlékezetesebb pillanatokról és mindenről amiért életre szóló élmény számukra a Qpa.
Vendégek: Holchauser Liza és Bazsó Roland (Schírókák), Papp Inez Anna és Tabajdi Máté (Schugár)
Az összes korábbi adás