Korábbi adások

Format: 2023
BSTV adás 2023. április 27.
9. heti adásunkban a zene került előtérbe: vendégünk volt boebeck, akivel eddigi zenei karrierjéről és jövőbeli terveiről beszélgettünk, illetve ellátogatott hozzánk a Gedeon Reflects zenekar két tagja: Gedeon Andris (ének, gitár) és Kiss Balázs (gitár, ének) is, akik a nemrég megjelent nagylemezükről számoltak be. Ezen kívül itt volt velünk az idei Csillagtúra két főszervezője, akiket a szervezés kihívásairól kérdeztünk.
Vendégek: Andl-Beck Boróka/boebeck, Alekszejenkó Zalán (főrendező, 51. Csillagtúra), Bokor Dániel (programfelelős, 51. Csillagtúra), Kiss Balázs (gitár, ének - Gedeon Reflects), Gedeon András (ének, gitár - Gedeon Reflects)
BSTV adás 2023. március 16.
A 3. heti BSTV adásban a Dezső Buli körvezetőjével és konyhafőnökével beszélgettünk, akik betekintést adtak nekünk a kulisszák mögé, hogy hogyan zajlik egy disznóvágás Budapest közepén. Emellett a Lanosch kör körvezetője és gazdasági felelőse is részt vett az adásban, akik bemutatták, milyen rendezvényeket szoktak szervezni a kollégiumban. Lehetőségünk volt tehát betekintést nyerni a két kör életébe, és megtudni, hogyan működnek a különböző események szervezése és lebonyolítása
Vendégek: Turbucz Ákos (Dezső Buli-körvezető) Karé Bence (Dezső Buli-konyhafőnök) Fejes Dániel "Koki" (Lanosch-körvezető) Fábry-Nagy Enikő "Eni" (Lanosch-gazdaságis)
BSTV adás 2023. március 9.
A Simonyi Konferencián minden évben fontos szerepet játszanak a szakma legnagyobb újításait bemutató cégek, erről mesél Vass Marcell az SVK-tól.Az idei konferencia különleges, hiszen húsz évvel ezelőtt rendezték meg az első konferenciát, ezért Kiss Dávid a XIII. Simonyi Konferencia főrendezője mesél nekünk a 2016-os és akörül megrendezett Konferenciákról. A XX. Simonyi Konferencia két főrendezője mutatja be mire számíthatunk az idei konferencián. 
Vendégek: Vass Marcell (XX. Simonyi Konferencia SVK kapcsolattartó) Kiss Dávid "Dave" (XIII. Simonyi Konferencia főrendező) Kurgyis Pál "Pali" (XX. Simonyi Konferencia főrendező) Komáromi Sándor "Sanyi" (XX. Simonyi Konferencia főrendező)
BSTV adás 2023. március 2.
Az 1. heti BSTV adásban beszélgettünk a Gólyakörte idei főrendezőivel, hogy ők hogyan élték meg az eseményt, ellátogatott hozzánk a Simonyi Károly Szakkollégium elnöke és alelnöke, hogy beavassanak minket abba, mi is a TANYA, végül, de nem utolsó sorban a BSS körvezetője mesélt az idei tanfolyamunkról.
Vendégek: Csányi Balázs "Csébi" (Gólyakörte főrendező), Killin Bea "Pamacs" (Gólyakörte főrendező), Piller Trisztán (a Simonyi Károly Szakkollégium elnöke), Jászberényi Áron (a Simonyi Károly Szakkollégium alelnöke), Iván András "ImA" (a BSS körvezetője)