Korábbi adások

Format: 2022
BSTV adás 2022. május 20.
A félév utolsó adásában kisebb-nagyobb problémák léptek fel, de mi jól éreztük magunkat! Köszönjük, hogy velünk tartottatok, szeptemberben újra jelentkezünk BSTV adással! Kellemes nyarat!
Vendégek: Beke Ambrus "Bamby" (Nagymester), Hoffmann Ákos "Hofi" (a 2022-es Gólyatábor főrendezője), Révész Zoltán "Zoli" (a SPOT körvezetője)
BSTV adás 2022. május 12.
A 13. heti adásban bemutatkozott a Pesti Bölcsész Újság, ellátogattunk a Lanosch nyitására, beszélgettünk az internetes biztonság jogi hátteréről, és megtudhattuk, mivel foglalkoznak az Ebremény Kutyamentő Egyesületnél. 
Vendégek: Győrffy Viktória (az Ebremény Kutyavédő Egyesület koordinátora), Fejes Dániel (CS:GO bajnokság főrendezője), Princz Laura (Pesti Bölcsész Újság főszerkesztője), Ivánkai Márk (Pesti Bölcsész Újság főszerkesztője), Dr. Virág Csaba (Fővárosi Ítélőtábla tanácselnöke)
BSTV adás 2022. május 5.
A 12. heti adásban a környezettudatosság volt a fókuszban: vendégünk volt Gugg Zsolt, akivel a Tesla élményvezetésről és az elektromos autók térhódításáról beszélgettünk, valamint itt volt velünk Csizmadia Máté is, akivel a zöld pszichológia mibenlétét, a klímaválságot és a fenntarthatóbb életmód lehetőségeit vizsgáltuk.
Vendégek: Gugg Zsolt (Tesla élményvezetés csapatának ügyvezetője), Csizmadia Máté (pszichológus, agrármérnök)
BSTV adás 2022. április 21.
A 10. heti adás fő témája a XIX. Simonyi Konferencia volt, ezért beszélgettünk a Konferencia főrendezőjével, Püspöki Péterrel, és a nagyterem közvetítésének rendezőjével, Kozma Benedekkel. Felmentünk a 19. emeletre megnézni a HA5KFU klubszobáját és ellátogatott hozzánk a Lanosch is.
Vendégek: Püspöki Péter (a XIX. Simonyi Konferencia főrendezője), Baráth László (a HA5KFU eszközfelelőse), Párkányi László (a HA5KFU tanfolyamfelelőse), Fábry-Nagy Enikő (a Lanosch gazdaságisa), Gál Gyula (a Lanosch körvezetője), Kozma Benedek (a XIX. Simonyi Konferencia nagytermének rendezője)
BSTV adás 2022. április 7.
Nyolcadik heti adásunkban a zenéé és a zenekészítésé volt a főszerep. DJ Parafától megtudhattuk, hogyan készülnek a mai slágerek, a Kertekalatt zenekar két tagja mesélt a zenekar pályafutásáról. Végül Liptai Melitta, a Litta zenekar énekese, megismertetett minket a zenekar alapítás fortélyaival.
Vendégek: Nagy Benedek "DJ Parafa" és Zelena Tünde, Borics Péter és Bíró Gergő (Kertekalatt), Liptai Melitta (Litta zenekar)
BSTV adás 2022. március 31.
A hetedik heti adásban utánajártunk milyen egy nevelőtanár élete, megismertük Major Dorcit a Pandóra Projekt egyik frontemberét és megismerkedtünk az MMK-val is, vagyis a Muzsika Mívelő Mérnökökkel.
Vendégek: Bozsik Szabolcs "Cucu" (a Simonyi nevelőtanára) Szerémi Rebeka (az MMK tagja) Szűcs Péter (az MMMK tagja) Major Dorci (a Pandóra Projekt énekesnője)
BSTV adás 2022. március 17.
A jó idő és a tavasz beköszöntésének örömére beszélgettünk az újratölthető dezodorról és utánajártunk, hogy milyen volt az idei Első-és Másodéves Tábor, illetve belestünk a Gólyakocsma kulisszái mögé.
Vendégek: Gregor Dóra (EMT Hypervisor), Bagó László (EMT Supervisor), Németi Dániel "Pari" (Gólyakocsma főrendező), Réti Andor (Respray alapító), Zámbó Gergely (Respray alapító)
BSTV adás 2022. március 3.
A 3. heti adásban a tartalomgyártásé és a környezettudatosságé volt a főszerep, ugyanis Bányai Judittal beszélgettünk a saját vállalkozásáról, valamint Dörner Csenge segítségével bejártuk a videós tartalomgyártás zugait.
Vendégek: Bányai Judit (vállalkozó, véleményvezér), Dörner Csenge (tartalomgyártó, közgazdász)
BSTV adás 2022. február 24.
A félév második adásában egy kicsit a mentális egészség vizeire eveztünk. Vendégünk volt a Mélylevegő projekt egyik alapítója Juhász Bettina és Tóth Dorottya tartalomkészítő, természetgyógyász. A beszélgetés alatt olyan témákat érintettünk, hogy milyen felelősség tartozik egy tartalamkészítő hatáskörébe, ha mentális egészségről posztol, és hogy ez a posztolás milyen lelki nehézségekkel jár a tartalomkészítők oldaláról.
Vendégek: Juhász Bettina (Mélylevegő projekt alapító tag), Tóth Dorottya (Természetgyógyász, tartalomkészítő)
BSTV adás 2022. február 17.
A félév elős adásában sok újdonsággal találkozhattak a nézőink. A díszletünk ráncfelvarráson esett át és egy modernebb külsőt kapott. A képminőség nem csalás, nem ámítás tűéles, hiszen a vizsgaidőszak alatt technikusaink befejezték a HD rendszer installálását. És ez még nem minden, hiszen podcast csatornát indítottunk a félévben, amit a Spotify-on találtok meg Pitypang kérdez címen.Az első adásban Dr. Rab Árpád volt a vendégünk, akivel a jövőkutatás rejtelmeiben merültünk el, és a jelenlegi társadalmi irányokat vizsgálgattuk.
Vendégek: Dr. Rab Árpád (jövőkutató)