Korábbi adások

Format: 2021
BSTV adás 2021. október 14.
A őszi fáradtság és a ZH időszak a legtöbb egyetemista számára megterhelő, ezért a hatodik heti adásban igyekeztünk feldobni a hangulatot. Elhoztuk nektek a Mélylevegő Projekt két társalaptóját, Híresembert és a 2021-es QPA győztesének, az Eqvivalens csapat csapatkapitányát. 
Vendégek: Koch Viktor "Fibo" (az Eqvivalensch csapatkapitánya), Szabó Nil "Híresember" (youtuber), Juhász Bettina (a Mélylevegő Projekt társalapítója, pszichológus), Pálovics László (a Mélylevegő Projekt társalapítója, grafikus)
BSTV adás 2021. szeptember 9.
A félév első adásában igyekeztünk kicsit áthangolódni a szeptemberre, de még nem elfeledni a nyarat. Vendégeink voltak a Going To Be szervezet alapítói, a Caesar's Bread zenekar két tagja, a 2021-es Év Strandétele verseny egyik zsűrije, végül, de nem utolsó sorban a G7 idei főrendezői. 
Vendégek: Garát Péter Zsombor (A Going To BE alapítója), Kovács Miklós Dániel (a Going To Be társalapítója), Molnár Zoltán (újságíró), Acsády-Pongyor Áron (a Caesar's Bread énekese), Kabdebó Mátyás (a Caesar's Bread zenekar ritmusgitárosa, énekese)
BSTV adás 2021. május 21.
A félév utolsó adásában beszélgettünk Ungvárszki Danival az animációkészítés fortélyairól, megtudtuk a "Tropic Explorers" alapítóitól, Anettől és Lorándtól, hogy milyen az élet Balin, végül de nem utolsó sorban utánajártunk az "S. Oszkár", egyetemista oldal sikerességének.
Vendégek: Ungvárszki Dániel (Ungdani csatorna alkotója), Menyhárt Anett (a Tropic Explorers alapítója), Adorján Loránd (a Tropic Explorers alapítója), Heller Z. Péter (az "S. Oszkár, egyetemista" oldal alapítója)
BSTV adás 2021. április 9.
Idén 18. alkalommal kerül megrendezésre a Simonyi Konferencia, ami Magyarország legnagyobb, kizárólag hallgatók által rendezett éves szakmai rendezvénye. Balogh Marcell konferencia főrendező és Kéri Barbara PR és sajtófelelős mesélt nekünk arról, hogy a szervezés megkezdésétől a rendezvény végéig milyen feladatokkal és esetenként nehézségekkel kellett szembenéznie a szervező csapatnak. A Schönherz Vállalati Kapcsolatok minden évben aktívan támogatja a konferenciát. Az ő feladataikba Szellmann Réka engedett egy kis betekintést. Stúdiónk két...
Vendégek: Balogh Marcell (Simonyi Konferencia főrendező), Kéri Barbara (Simonyi Konferencia PR és Sajtó felelős), Szellmann Réka (SVK), Kozma Benedek (BSS), Márta Boldizsár (BSS)
BSTV adás 2021. március 19.
A félév első adásában főként motiváló fiatalokkal beszélgettünk, akik a kevésbé előnyös helyzetek ellenére is töretlenül haladnak kitűzött céljaik felé.Vendégünk volt Thuróczy Bertalan orvosbiológiai mérnök és ráktúlélő, akivel többek között a Futni Hinni Élni című könyvéről, a futásról és a kitartásról beszélgettünk.Vendégünk volt még Gedeon András, aki VIK-es tanulmányai mellett kiadta első lemezét, a „Hello, World!”-öt, amit meghallgathattok Spotify-on ls iTunes-on is.Ha pedig hiányzik a Schönherz koli és a közélet, szintén maradj velünk:...
Vendégek: Thuróczy Bertalan (orvosbiológiai mérnök), Pál Gergő (senior), Rendes Fanni (senior), Gedeon András (zeneszerző)