BSTV adás 2009. október 1.

Eljön hozzánk Király Zsófia és Tarnai Csaba, akik elmondják, hogy mikor és hogyan találkoztak először a Ceroc nevű Modern Társastánccal, hogy mi fogta meg őket benne, és hogy hol lehet Magyarországon megtanulni ezt a táncot? Láthattok videót a nyári Ceroc Flashmobról.

Beszélgetünk Holcsik Tamás Schönherz Elektronikai Műhely taggal, aki bemutatja a nemrég elkészített saját készítésű MP3 lejátszóját. Jönnek az AIESEC-esek, és elmondják, hogy hogyan juss el külföldi gyakorlatra, illetve a Rádió Pozitív új műsorainak vezetői Kövér Csaba és Wágner Gergő, akik a Restart c. metál zenékkel fűszerezett műsort fogják vezetni, illetve Bazsó András és Tulogdi Gábor, akik a CheckDisz-t, melyben Underground és hip-hop zenék fognak felcsendülni.

Láthattok videót a 2009-es Kutatók éjszakájáról, a BME Fesztiválról, A csokoládé lelke kiállításról, illetve a Qpa nevezőtúráról.

Vendégek

Kelemen Lilla és Tenk Péter (AIESEC), Holcsik Tamás (SEM), Kövér Csaba, Wágner Gergő, Bazsó András és Tulogdi Gábor (Rádió Pozitív új műsorvezetői), Király Zsófia és Tarnai Csaba (Ceroc)

Letöltés

Normál minőség