BSS Tanfolyam

Nem indul(t) vagy már véget ért ebben a félévben.

Belevágnál valami újba a tanulmányaid mellett? Gimiben te vágtad az osztály videóit? Te segítettél hangosítani az évnyitón? Téged kérnek meg a barátaid, hogy videózz a nyaraláson? Akkor itt a helyed!

Nálunk minden feltétel adott ahhoz, hogy elsajátítsd a televíziós szakma minél több fortélyát. Stúdiónk felszereltsége egyetemi szinten kiemelkedő. Akár operatőrként, szerkesztő-riporterként vagy vágóként is kipróbálhatod magad. Egymástól tanulunk, önmagunkat fejlesztjük, együtt ötletelünk.

Amellett, hogy új dolgokat próbálhatsz ki, egy közösség része is lehetsz. Rendszeresen szervezünk közös programokat, legyen az bowling, kirándulás vagy közös bográcsozás.

Következő tanfolyamunk a tavaszi félévben indul. A további részleteket jelentkezés után e-mailben fogjuk küldeni neked.

 

 

 

A tanfolyamot tartja

dmolnar képe

Mikor pár éve jelentkeztem a BSS tanfolyamára, csak azt tudtam, hogy itt "valami tévés dolgot" lehet csinálni. Az elmúlt évek alatt nagyon sokat tanultam és fejlődtem emberileg és szakmailag is itt a stúdióban, kezdetben a szerkesztő-riporter munka alapjait sajátítottam el, de később az operatőri feladatokkal is megismerkedtem. A BSS-ben azt szeretem a legjobban, hogy bármikor és bármiről lehet kérdezni a többieket, és mivel egymástól tanulunk, nem is tűnik igazán tanulásnak az egész folyamat. Találkozunk a tanfolyamon :)

Dokijo képe

8 éve foglalkozom a szakmával, 2013 óta vagyok tagja a stúdiónak. Sok területtel foglalkoztam már, legjobban az operatőri, videótechnikusi és IT-s dolgokban mélyedtem el. Az operatőr tanfolyam szervezésébe és lebonyolításába két éve kapcsolódtam be.