BSS Tanfolyam

Nem indul(t) vagy már véget ért ebben a félévben.

Belevágnál valami újba a tanulmányaid mellett? Gimiben te vágtad az osztály videóit? Te segítettél hangosítani az évnyitón? Téged kérnek meg a barátaid, hogy videózz a nyaraláson? Akkor itt a helyed!

Nálunk minden feltétel adott ahhoz, hogy elsajátítsd a televíziós szakma minél több fortélyát. Stúdiónk felszereltsége egyetemi szinten kiemelkedő. Akár operatőrként, szerkesztő-riporterként vagy vágóként is kipróbálhatod magad. Egymástól tanulunk, önmagunkat fejlesztjük, együtt ötletelünk.

Amellett, hogy új dolgokat próbálhatsz ki, egy közösség része is lehetsz. Rendszeresen szervezünk közös programokat, legyen az bowling, kirándulás vagy közös bográcsozás.


Idei tanfolyamunk 2024. február 21-én 18:00 órai kezdéssel indul. Jelentkezz, hogy le ne maradj!

A tanfolyam 4 kötött idejű előadásból és 4 gyakorlati alkalomból áll, utóbbi időpontjait személyesen egyeztetjük 02.21-én.

Az előadások időpontjai:

  • 2024.02.21. 18:00
  • 2024.02.28. 18:00
  • 2024.03.06. 18:00
  • 2024.03.13. 18:00

A tanfolyamot tartja

dburgess képe

2021 tavaszán, több, mint 3 év érdeklődés után csatlakoztam a stúdióhoz, viszont mindenkinek javaslom, hogy semmiképp se várjon ennyit. Az elmúlt másfél évben nagyon sokan fejlődtem mind emberileg, mind szakmailag, olyan területeken, melyek folyamatosan magával ragadnak. Leginkább az operatőrködés és vágás területén mélyedtem el, viszont a rendezés és szerkesztés világába is belekóstoltam. Fejlődésemet a csapatunk minden tagja elősegítette, ezt a tudást pedig én is szeretném tovább adni minden érdeklődőnek :)


dmolnar képe

Mikor 2018 őszén jelentkeztem a BSS tanfolyamára, csak azt tudtam, hogy itt "valami tévés dolgot" lehet csinálni. Az elmúlt évek alatt nagyon sokat tanultam és fejlődtem emberileg és szakmailag is a stúdióban. Kezdetben a szerkesztő-riporter munka alapjait sajátítottam el, de később az operatőri feladatokkal és a vágással is megismerkedtem. Jelenleg egy televíziónál dolgozom, ami többek között a BSS-ben megszerzett tudásomnak is köszönhető. A BSS-ben azt szeretem a legjobban, hogy bármikor és bármiről lehet kérdezni a többieket, és mivel egymástól tanulunk, nem is tűnik igazán tanulásnak az egész folyamat. Találkozunk a tanfolyamon! :)