Schönherz Meetup 2019 ősz - A szoftver ereje

Készítették


Bejátszós


Hangtechnikus


Rendező


Videótechnikus

A szoftverrendszerek meghatározó szereppel rendelkeznek az iparban, az üzleti világban és a társadalomban. A szoftvermegoldásoknak horizontális szerepük van, hiszen más szakterületeket, mint amilyen a pénzügyi terület, tesznek versenyképessé. Az információs és kommunikációs technológiák olyan módszerekkel, technikákkal és eszközökkel rendelkeznek, melyekkel robusztus, komplex szoftverrendszerek kifejlesztésére használunk. A jelenlegi trendek (felhő-alapú megoldások, felhasználás-alapú szolgáltatások, adatelemzés, mesterséges intelligencia, intelligens eszközök, intelligens érzékelők, hordható eszközök, a tárgyak internete, szoftverintenzív megoldások, integráció)
csökkentik azt az időt, amely emberi ráfordítást jelent a szoftverek tervezése, fejlesztése, üzemeltetése és karbantartása során. Az alkalmazások és szolgáltatások iránt megnövekedett mennyiségi és minőségi, ipari és társadalmi elvárások arra motiválnak bennünket fejlesztőket, hogy
olyan fejlesztési módszertanokat dolgozunk ki, melyek fenntartható fejlesztési folyamatot biztosítanak. Mit jelent ez a pénzügyi területre készülő szoftverrendszerek és alkalmazások területén?

No votes yet
Az esemény dátuma: 2019. November 13.