BSTV adás 2019. május 9.

13. heti adásunkban kivételesen nem a stúdióból, hanem a BME-OMIKK-ból jelentkeztünk adásunkkal. Aktualitása révén a ZH-kra, vizsgákra, leadandókra való készülésre fókuszáltunk, így

  • vendégünk volt Dr. Haidegger Tamás, aki bemutatta nekünk a világ egyik legnagyobb műszaki szervezetét, az IEEE-t és annak számos kiváló lehetőségét, illetve komoly tudományos háttérrel rendelkező szakemberként tanácsokat adott, hogyan is lássunk neki a szakdolgozatírásnak, a kutatásnak.
  • Ellátogatott hozzánk Somogyi Tibor, az EasyMaths.hu ügyvezető tulajdonosa, akit az e-learningről általában, illetve az EasyMaths megalapításáról és annak működéséről kérdeztünk.
  • Végül, de nem utolsó sorban, az adásunk színhelyét adó BME-OMIKK képviseletében Marton József, főigazgató mutatta be nekünk a Könyvtárat, többek között azt is elárulva, miért jó itt tanulni ZH, valamint vizsgaidőszakban.

Average: 2.6 (5 votes)

Vendégek

Dr. Haidegger Tamás (adjunktus, Óbudai Egyetem), Somogyi Tibor (ügyvezető tulajdonos, EasyMaths.hu), Marton József (főigazgató, BME-OMIKK)