BSTV adás 2015. március 5.

Nőnap alkalmával 4. heti adásunk főszereplői a NŐK! :) VIK-es hölgyvendégeinket és Schönherzes lányokat kérdeztük arról, hogy milyen érzés lánynak lenni a VIK-en. A nők munkaerő-piaci helyzetéről beszélgetünk Dr. Nagy Beáta egyetemi docenssel. A Dunai Regatta szervezői elárulják, hogy mi köze van egy Sárkányhajó Versenynek a Nőnaphoz. Végül Sáfár Orsolya tanárnő mesél arról, hogyan lehet nőként érvényesülni a tudományos életben. 

Kiderült, mit gondol az utca embere a Nőnapról, valamint elkalauzoltunk benneteket az újonnan átadott Tüskecsarnokba. A BSS Kisokosban ezúttal a Szkéné Színházat mutattuk be.

Szerencsés nézőink mozijegyet nyertek a Schönherz Vállalati Kapcsolatok felajánlásával. Nőnapi játékunk nyertesei pedig egy sörrel gazdagodtak.

Felhasznált zenék: 
Meredith Brooks - I'm A Bitch
No votes yet

Vendégek

Csányi Ágnes (BME-VIK hallgató), Salga Veronika (végzett BME-VIK hallgató); Dr. Nagy Beáta egyetemi docens (Budapesti Corvinus Egyetem); Ricsovics Ágnes, Kappel Attila (Antall József Tudásközpont); Sáfár Orsolya (BME Analízis Tanszék); Máté Ádám (Schönherz Vállalati Kapcsolatok).

Letöltés

Normál minőség