BSTV adás 2011. november 3.

Ez az adás egy hagyományos BSS adást tükrözött.

Voltak benne aktualitások, érdekességek és minden, ami egy VIK-es fiatalt érinthet.

Beszéltünk Bencével a BMX-es forgatásokról; arról, hogy mi a különbség a sport- és örömbiciklizés között, miért és hogyan oldjk meg a felvételeket. :) Voltak a Parkett klubosok, akik tanácsokat adtak a fiúknak, miért is érdemes táncolni, és egyben felhívták a figyelmet a közelgő Gólyabálra is, mint nagyszerű gyakorlási lehetőségre.
Meghívtuk a Bacarobo verseny indulóit, Nórit és Bakit is, akik bemutatták nekünk a híres Hiszti robotot, melyet itt csináltak a koliban, és mely a médiában is sokszor előkerült azóta. :)
Beszélgettünk Szotsakival arról, mi az a Where The Hell is Matt?, hogyan került a budapesti forgatásra, és miért fogta meg őt és milliókat ez az egyedi videókészítési forma. Valamint üdvözölhettük Ádámot, aki az első hivatalos zombie walk résztvevője volt, és kifaggattuk, mit élvezett a legjobban abban, hogy egy átváltozott tömegben vonszolta magát keresztül az Andrássyn, ijesztgették az embereket és ezzel végre fővárosunk is bekerült ebbe a furcsa körbe. Jó ez nekünk vajon? 

Ilyen és hasonló kérdéseket feszegettünk tehát csütörtökön, és nagyon jó hangulatban informáltunk Titeket a világ eseményeiről. :)

Nézzétek vissza adásunkat itt, és a következőt élőben csütörtökön! :) 

No votes yet

Vendégek

Góczán Bence, Szécsi Barna (Parkett Klub), Víg Róbert (Parkett Klub), Gáspár Nóra, Bakró Nagy István, Szőts Ákos, Sárosdi Ádám

Letöltés

Normál minőség

Hozzászólások

jujj ez a felvonulás...