Simonyi Szakmai Napok 2019

A Simonyi Károly Szakkollégium idén is megrendezte a Simonyi Szakmai Napok rendezvénysorozatát. A szervezők két kerekasztal beszélgetéssel várták a kedves érdeklődőket, hogy bepillantást nyerhessenek a karunkhoz kapcsolódó érdekes témákba.

Október 21-én, hétfőn az űrkutatás volt a téma. A beszélgetésben részt vett Dr. Csurgai-Horváth László és dr. Gschwindt András, a Szélessávú Hírközlés és Villamosságtan Tanszék munkatársai, Takács Donát, az Egyetemi Kozmosz Kör tagja, és Góczán Bence, az UPRA projekt alapító tagja. Az estét Bodó Zsófia, szakkollégiumunk tagja vezette.

Október 22-én, kedden a biztonságkritikus rendszerek világát ismerhették meg az érdeklődők. Az este folyamán jelen volt Dr. Bartha Tamás, a Közlekedés- és Járműirányítási Tanszék munkatársa, Lantos Péter a Prolan Zrt.-től, Weiling Zsombor a Thyssenkrupp Kft.-től és Hajdu Ákos, a Méréstechnika és Információs Rendszerek Tanszék munkatársa. Az este moderátora Molnár Vince, a Méréstechnika és Információs Rendszerek Tanszék munkatársa volt.