Felhasználói adatok
Írásjelek a pont, kötőjel, aláhúzás és a szóközök kivételével nem megengedettek.
Egy működő email cím. A rendszer minden levelet erre a címre fog küldeni. Ez az email cím nem jelenik meg nyilvánosan, és csak új jelszó kérésnél, illetve feliratkozást igénylő szolgáltatásoknál kerül felhasználásra.
BSS adatok
Használj négy számjegyet a csatlakozás idejének rögzítéséhez, és írd oda a félévet is! (pl. 2011 tavasz) Ha csak az évre emlékszel, akkor csak azt írd be!
Elérhetőségek
Ide pedig meglepő módon az e-mail címedet kell bepötyögni...
Add meg a telefonszámod az alábbi formátumban: +36201234567. Ez olyan szám legyen, amin általában elérhető vagy. Nyugi, csak bejelentkezett tagok láthatják.
Akkor ikszeld be, ha ebben a félévben a SCH-ben laksz, vagy tudsz vendégülfogadni másokat a koliba.
Akkor jelöld be, ha a telefonod az Schönherz Telekom által gondozott Vodafone-os flottába tartozik.
A @gmail.com előtti részt írd be. Csak akkor add meg, ha rendszeresen használod, ezen a módon hatékonyan elérhető vagy.
Ha van Skype accuntod itt megadhatod. Csak akkor add meg ha rendszeresen használod, elérhető vagy rajta.
Ha fentiek közül egyik messengert sem használod, itt megadható az általad használt messenger az alábbi formában: account name (Yahoo). Csak akkor add meg, ha rendszeresen használod, és elérhető vagy rajta.
Személyes adatok
Írd ide a teljes neved, ne becenevet, ne WOW accot, rendes polgári nevedet. Ez alapján leszel nyilvántartva és azonosítva, és trackelve és lekövetve a BSS vezetősége által... muhahaha
Ahogy a legtöbben hívni szoktak. Akkor is töltsd ki, ha nem különbözik a keresztnevedtől.
Írd le néhány szóban, hogy mit kell tudni rólad, miért vagy érdekes hogy jobban megismerjen a BSS. Pl: hobby, kedvelt zenei stílus, szakmai érdeklődés, sportok stb...
Írd le néhány mondatban, hogy miért szereted a BSS-t, miért csatlakoztál a körhöz, milyen területek érdekelnek a legjobban a stúdiózásban (stúdiós informatika, hangrendszer, videórendszer, vágás, operatőrködés, világosítás, rádiózás, kompozitálás stb.). Azért szükséges, hogy jobban megismerjen a közösség.
CAPTCHA
Kérjük igazold, hogy nem vagy-e robot.